VUOKRAA KESÄ- JA TALVIURHEILU- JA RETKEILYVARUSTEITA ROVANIEMELLÄ

VUOKRAA LAITTEESI ROVANIEMELLÄ

Vuokraamme varusteita ja lämpimiä vaatteita Rovaniemellä vieraileville itsenäisille matkailijoille. Vuokraus on hyvä vaihtoehto, jos haluat kokea Lappia omatoimisesti ja halvemmalla!

Laitteemme ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Voit noutaa sen suoraan toimistoltamme Rovaniemen keskustassa (Osoite: Jaakonkatu 4-6).

Varaa netistä alta tai ota yhteyttä niin sovitaan vuokraus helposti:

Tel. tai Whatsapp: +358 (0) 44 248 9894
Email: info@nordicodyssey.net
(viestintä enimmäkseen englanniksi)

VARAA LAITTEESI NETISTÄ!

Tervetuloa verkkovuokraamoamme. Valitse kohteesi päivämäärän mukaan ja varaa ne muutamalla klikkauksella!
Laitteesi ovat valmiina noudettavaksi Rovaniemen keskustan myymälästämme.

TARKISTA

LISÄÄ TUOTTEITA

MITÄ LAITTEITA SAAT VUOKRATA?

winter clothes rent rovaniemi

Talvivaatteet ja -saappaat

Vuokraamme ammattimaiset talvipuvut talvisaappaineen pitämään sinut lämpimänä jopa -20C/-25C. Suuren kysynnän vuoksi suosittelemme varaamaan talvivaatesarjasi hyvissä ajoin etukäteen. Auttaaksemme sinua valitsemaan sinulle sopivimmat koot, olemme laatineet taulukon englanniksi ja ranskaksi (saatavilla tuotteiden kuvauksesta).

winter equipment rovaniemi rent

Talviurheiluvälineet

Vuokraamme lumikenkiä ja maasuksia, joilla voit tutustua Rovaniemen luontoon omatoimisesti! Nämä lumikengät ja sukset sopivat myös hyvin useimpiin Lapin maastoihin, lempeistä kävelylenkeistä monipäiväisiin vaelluksiin. Saatavilla on myös retkeilyrekiä, jäärenkaita ja muita talviurheiluvälineitä.

sähköinen fatbike

Pyörät & sähköpyörät

Sähköiset fatbike-pyörät ovat paras ja kestävin tapa tutustua Rovaniemeen ja sen ympäristöön! Nauti helposta matkasta Joulupukin kylään, ajele Ounasvaaran metsäpoluilla tai saavuta upea näköala Lapin äärettömään luontoon: sähköpyörämme ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia!

kanootti

Kanootti ja vesiurheilu

Olemme Rovaniemen kanoottimatkojen asiantuntija! Kaupungin keskustasta kävellen pääsevältä meripeninkulmastamme on monia tapoja tutustua Rovaniemen kauniisiin jokiin ja saariin! Tarjoamme myös kuljetuksia, jos haluat nauttia pidemmästä itsenäisestä matkasta jokea pitkin! SUP- ja packrafteja voi myös vuokrata myymälästämme.

Camping equipment rent tent sleeping bag

Telttailu ja ulkoilu

Tiesitkö, että Lapissa telttailu on täysin laillista ja ilmaista? Vuokraa retkeilyvarusteesi meiltä ja nosta seikkailusi uudelle tasolle: teltat, ammattimakupussit, kaasuliesi, täysin varustetut reput, aurinkopaneelit… Meillä on ne kaikki sinulle, joka vuodenaika!

baby equipment rovaniemi rent

Vanhemmat & Lapset

Etkö ole varma kuinka kävellä Rovaniemellä vauvojen ja lasten kanssa? Vuokraa mukavat ja helposti taitettavat rattaat, jotka on tehty täydellisesti jokapäiväisiin matkoihin – myös talvella! Vuokraamme myös muita vauvantarvikkeita, kuten matkasänkyä, vauvojen talvipukuja, kantoreppuja jne.

KYSYMYKSIÄ?
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

SEURAA MEITÄ